Bli kund!
Passa på och boka ett abonnemang redan idag!
Frågor om bredband?
Här hittar du svaren...
"Mina sidor"
Redan kund? Här loggar du in på "mina sidor"!
Förstasidan Bredband Support/Kundtjänst IP-telefoni Webtech.se
   
Bredband
Privatpersoner
- Bli kund/beställ
- Abonnemang
- Kontakta mig
- pdf Avtal/villkor
Företag
- Bli kund/beställ
- Abonnemang
- Kontakta mig
- pdf Avtal/villkor
 
  Bredband (Nordanstig)
  Vi har ett brett utbud av tjänster inom datakommunikation som passar såväl privatpersoner som företag.

Våra Internetabonnemang går att få i hastigheter ända upp till 24Mbit/s.

Vi erbjuder även hostingtjänster som komplement till våra tjänster inom datakommunikation. Med våra hostingtjänster ansvarar vi för allt från att hålla en kunds hemsida tillgänglig på internet till att förvalta våra kunders servrar med tillhörande system i vår serverhall. För företag med krav på säkerhet och hög funktionalitet kompletterar vi med att erbjuda vårt IP VPN som kopplar samman olika kontor och användare över en säker krypterad länk.

Genom att använda våra hostingtjänster kan ni som företag fokusera på er kärnverksamhet och låta oss sköta driften av er serverpark. Ett lätt och smidigt sätt för er att spara tid, pengar och energi...
 
Värva kompisar och tjäna pengar!
För varje ny kund du värvar åt oss får du en gratis surfmånad... ju fler du värvar desto billigare bredband för dig! Dina kompisar anger ditt kundnummer vid beställning via webben, då erhåller du dina fria surfmånader, enklare kan det inte bli.

Just nu, 50% rabatt på månadsavgiften under de 4 första månaderna! (gäller vid tecknande av privatabonnemang, fram till och med den 31/5 -06)